Skip to main content

Druge rešitve

Izdelava spletnih strani

Ker je danes za večino primarni vir informacij internet, spletna stran podjetja velikokrat predstavlja prvi stik z potencialno stranko, zato je zelo pomembno, da je predstavitev, ki jo z njo izkazujemo narejena na način, ki podjetje, znamko ali storitev ustrezno predstavi. Seveda je poleg vizualne podobe, zelo pomembna tudi vsebina in funkcionalnost spletnega mesta, še bolj pa je pomembna prilagoditev za različne naprave, saj je koncept mobile-first (najprej mobilno) danes realnost in spletna stran, ki se ne prikaže prilagojeno na mobilnih napravah izgublja tako pri iskalnikih, kot seveda tudi pri obiskovalcih.

Gostovanje spletnih strani in upravljanje strežnikov

Že osnovne spletne strani in vse druge sodobne informacijske storitve, ki so namenjene večjemu številu uporabnikov ali pa za dostop iz različnih naprav in lokacij delujejo na strežniku. Strežnik je poseben računalnik (ali pa skupina računalnikov), ki je prilagojen za zagotavljanje vsebin in storitev drugim napravam. V sklopu naših storitev lahko najamete strežnik za gostovanje spletnih strani in elektronske pošte, ter tudi drugih storitev in aplikacij. Po potrebi poskrbimo tudi za registracijo domene, SSL potrdilo, prenos podatkov, …

PrestaShop spletna trgovina

PrestaShop je brezplačna, odprtokodna rešitev za e-trgovino (ali pa spletni katalog), ki v enem paketu prinaša vse potrebno za uspešno prodajo tako na strani kupcev, kot tudi administratorjev trgovine, hkrati pa je poljubno razširljiva po funkcionalnosti z dodatnimi moduli in oblikovno z različnimi predlogami. Ena izmed glavnih prednosti je prilagojenost vsem sodobnim trženjskim tehnologijam, tako za spletne iskalnike, kot tudi za druge tržne kanale.

Drupal CMS

Drupal je odprtokodni sistem za upravljanje vsebin, kar pomeni da je v bistvu osnova na kateri se lahko gradi poljubne spletne strani in aplikacije, ki poleg osnovnih vsebin zahtevajo tudi kasnejše spremembe ali druge obdelave. Prednosti kot so stabilnost, varnost, modularnost, ter enostavno ustvarjanje vsebin so razlog, da so na njegovi osnovi narejene tudi najbolj zahtevne spletne strani in aplikacije.

Programska oprema Poslovod

Pri poslovanju se srečujemo z množico dogodkov, dokumentov in drugih transakcij, ki jih je potrebno ustvariti ali obdelati na čim bolj enostaven in pregleden način. Odvisno od paketa in morebitnih dodatnih modulov omogoča enostavno izdelavo gotovinskih računov (davčna blagajna), predračunov, faktur, dobavnic, delovnih nalogov, ter drugih dokumentov. Seveda je omogočeno tudi spremljanje zaloge in prometa, ter izdelava ostalih poročil.

Email