REŠUJEMO PROBLEME

Vzdrževanje IT opreme

Hitre spremembe in napredek na področju IT tehnologij ter računalništva, večinoma za zahtevnejše probleme ne dovoljujejo, da bi se z opremo, programi in nadzorom ukvarjali prostočasno, ampak je v večini primerov bolj smiselno to prepustiti specializiranemu izvajalcu, ki na podlagi izkušenj lahko poskrbi, da se problemi preprečujejo in čim manj rešujejo.

IT varnost

Z vsemi pozitivnimi učinki interneta, ta prinaša tudi stalno povezanost naših naprav v kompleksni globalni sistem, kjer je ročno skoraj nemogoče nadzorovati vse komunikacije, dostope do podatkov, posodobitve in druge dogodke.
V večini primerov je pametno uporabiti zaščitni sistem za varovanje naših naprav, računalnikov, telefonov in za ta namen mi uporabljamo rešitve ESET, ki že od NOD32 antivirusa naprej pomagajo uspešno ščititi naše podatke.

Spletne rešitve

Za opravljanje dejavnosti je določena spletna prisotnost  praktično neizogibna. Na tem področju vam lahko pomagamo, če potrebujete predstavitev oziroma CMS (na osnovi WordPress).

Uredimo vam lahko tudi vse ostale tehnične zadeve, kot je registracija domene, najem gostovanja ali pa specializiranega spletnega strežnika.

Razvoj aplikacij

Čeprav danes obstaja aplikacija skorajda za vsak namen, se v praksi včasih vseeno izkaže, da določeni poslovni procesi ali način uporabe zahtevajo svoje okolje.
Nekatere programe je možno dograditi ali prilagoditi, včasih pa je bolj smiselno začeti z nove osnove.