IT varnost

Kot na splošno velja za varnost, je tudi na področju računalniške in informacijske varnosti ravnanje uporabnika glavni rizični faktor za nastanek težav, varnostnih incidentov, okužb in drugih neželenih posledic na naši opremi. Če na opremi (računalniku) delamo samo sami, potem je možnost takšnih dogodkov  seveda manjša, še vedno pa ne moremo nadzorovati zadev, ki jih dobimo od “zunaj” preko USB ključkov, spominskih kartic, ter seveda email-ov.

Najboljša obramba pred takšnimi nehotenimi incidenti je zaščita na izvoru, kar pomeni na računalniku, telefonu ali drugi napravi, kjer se lahko škodljive priponke, aplikacije/programi prvič zaženejo. Če je takšen škodljiv vsiljivec že takoj onemogočen, se ne more razširiti po računalniku ali omrežju, še naprednejša zaščita pa vas opozori že ko greste na spletno stran kjer bi lahko s škodljivo kodo prišli v stik.

Pri nas za ta namen na napravah uporabljamo ESET-ove izdelke že nekaj let, hkrati pa jih priporočamo tudi našim strankam, saj se je po izkušnjah pri nekaterih  bolj kritičnih, število problemov zmanjšalo za 80%. Glede na odlično razmerje cena/zmogljivosti, stalno uvrstitvijo na sezname najzanesljivejših varnostnih programov po številnih testih, ter dobre izkušnje v preteklosti, pa ga priporočamo tudi vam.

Domača/samostojna uporaba

Izdelki namenjeni uporabi po sistemu “naloži in pozabi”, za uporabo doma ali računalnikih, ki niso skupinsko upravljani.

ESET NOD32 Antivirus

Namenjen za osnovno zaščito naprav s sistemom Windows in MacOS.

ESET Internet Security

Namenjen za napredno zaščito, ter dodatnim varnostnim funkcijam za naprave s sistemom Windows, MacOS, ter tudi Android.

ESET Smart Security Premium

Namenjen za proaktivno zaščito naprav s sistemom Windows, MacOS, ter tudi Android, saj nudi tudi šifriranje podatkov, upravljanje gesel, …

Če ste študent ali upokojenec, nas kontaktirajte za posebne popuste !

Poslovni uporabniki/organizacije

Za večje število uporabnikov, z možnostjo skupinskega upravljanja, ter naprednih varnostnih postopkov.

Družina izdelkov ESET PROTECT je namenjena podjetjem in organizacijam z večjim številom uporabnikov (5 ali več), ter (odvisno od različice) poleg  obsežnega nabora varnostnih funkcij ponuja tudi poenostavljeno upravljanje in nadzor nad stanjem na posameznih napravah, ter nadzor in posodobitve varnostne politike na daljavo.

ESET PROTECT Entry

  • Nadzorna konzola v oblaku
  • Zaščita končnih naprav
  • Zaščita datotečnih strežnikov


ESET PROTECT Advanced

  • vse funkcije ESET PROTECT Entry in
  • Popolno šifriranje diska
  • Oblačni peskovnik za nove grožnje


ESET PROTECT Complete

  • vse funkcije Entry in Advanced in
  • Mail Security (antispam na strežniku)
  • Zaščita aplikacij v oblaku

Bi potrebovali več informacij ?

Kliknite na spodnji gumb in nam napišite !